Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi


untuk makluman suma arini saya stress x ingat....muahahahhahahha....abis hangin satu badan saya ni tau....adoyai bilanya masalah ni pon nak selesai haaa...dah berbukuit-bukuit dalam kepala hotak ku ini....bila saya amik keputusan nekad ditanya lak why?..why?...n why????....bila saya berterus terang dan jujur amanah fatonah lain lak jadinya....saya makin bosan menyebabkan keadaan trafic dalam otak saya ini sangat la jemmmmm....


nak ja saya terbang ke tepi pantai sekarang menghirup udara segar supaya kurang sikit beban ni....tapi x dayo den....kijo ni haa sapo nak buek kan...walaupon bukan kerja saya....

sebenarnya saya rasa terbuli dan dibuli...boleh gitu???..oleh siapa???biarlah jadi rahsia saya seorang....sampai bila???hanya Allah yang Maha Mengetahui...solutionnya???masih menjadi tanda tanya....begini lah nasib diriku yang malang....wakakakkakka....mode:emo ++

bagi release tensen ni ingat weekend ni nak g holiday....destinasi lom pasti tapi kalau boleh nak dekat2 ngan pantai....dah lama tul tak lepak2 tepi pantai...leh bawak anak dara saya sekali....seingat saya sekali je dia penah ke pantai....masa dia umo 4 bulan kot....kiranya dah lama la tu...sebab sekarang lagi beberapa ari ja dia nak menjangkau umo 1 tahun...:)

nanti saya story mory kisah holiday saya...ok...tu pon kalau jadi la...kuang3...see u soonnnnn...daaaaaaaa...^_^
edit post
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com