Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi
mmmmm....cmne nak cakap ek..????ni suma gara2 chinese new year nya holiday.....lima ari cuti...ari ni LIAT nak bangun g keja....hehehehe.....sampai tergerak dalam ati td nak sambung cuti lagi....opppssss...terlebih suda....tp mengenangkan cuti yang makin sikit dan perancangan tahun ni yang begitu banyak serta baru bulan 2 dude.....takkan nak abiskan suma cuti....melampau tau....

C.U.T.I = hari melepak kat umah sampai terlepek aku kt umah haaa....alamklumla...5 aritu....yang leh jadi 5 ari tu sebab ari rabu tu time nak angkut barang cam biasa la nak g keja tetiba ku terpandangkan tayar keta yang kehilangan angin....cewahhhh....hahahhahaha.....so terpaksa la cuti (konon dalam ati suka gak....mau xnya dok terpikir leh direct cuti)....tu la puncanya.....




x banyak agenda time cuti ni.....cuma satu misi yang dah lama terpendam terlaksana jua akhirnya.....apakah itu???? hehehhehe...kemas umah....nampak sangat malas kan....mmmgggg malas pon.....muaaa aaa aa......abis 1 umah aku kerjakan...ruang tamu bilik tido bilik stor dapur suma tempat disusun rapi....dah lama sebenarnya plan nak wat...tp...tp....tp.....aku lupa....aku lupa lupa lagi....hahahha...nasib baik en.sebend sudi membantu...kurang la skit keja tu....tambah lak ada lagi sorg pembantu yang sangat efisien....guess who??? Z.A.H.R.A.B.A.T.R.I.S.Y.I.A......



sebut pasal si tecik tu....anak ibu dah leh berdiri & melangkah 1 2 tapak....kena banyak practice ye cayang.....nanti teror la tu.....skang try n error ok.....muahhhh...muahhhh.....muaahhhhh....status terkini tentang zahra akan diupdate esok...kita tengok perkembangannya....hehehhehe



kt sini ada gambar time kat garden.....mula2 syok la jalan pastu....nampak ja apa2 kat jalan tu dah mula nak wat perangai....nak duduk la nak merangkak la.....macam2 ada..+ video aksi2 si comel tu skali....:)


edit post
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com