Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi

muahahahahhhaa....entri xleh blah betul....tapi memang saya sayang suami saya...serius....sangat sayang....hikhikhik....bukan sebab b datang anta kunci kat syg tadii hokkay...tetiba mode sayang terlebih tu datang....auwwwwwww...lalallalalla

sekarang saya sayang baby saya lak...muahahahhaha(kepala ngah ting tong)...arini zahra dah duduk balik ngan ibu aninya....my sis dah fully recover dari sakit mata....ntah cmna la keadaan zahra...selama seminggu ni duduk ngan wan n tok dia ramai yang melayan...dibawak jalan merata-rata...siap ada aktiviti tengok burung lagi pagi2....takot lak bila kat umah ibu ani kang dia wat perangai....nak dilayan bak puteri kayangan...hehehehhe...mak n abah saya layan cucu cam layan puteri...tu pasal anak saya jadi puteri kayangan....manja bukan main....sekarang ni siap tarik2 tangan kita lagi ajak ikut dia jalan2....bertatih lak makin expert...sekali bertatih non stop jadinya....ibu n abah lak yang letih tengok....

saya lak masih tunggu bos sain borang pelepasan saya.....saya memang harap sangat dapat pelepasan ni...tapi bos cam tak mau sain...siap tolong simpankan lagi borang tu tuk saya...tapi3 saya x nak tunggu lama2 lagi....dah 3 tahun saya tunggu...saya pon dah naik bosan....nak bertahan tuk 1 ari pon saya rasa sangat susah...ni kan pulak berhari-hari lagi...pelease la.....
edit post
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com