Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi
kerja sudah siap....baru ku tahu bekerja dalam mode emo++ ni wat kita kerja ngan sgt efisien....wakakakakaka....haruslah sebab mau cepat siap kan....selagi tak siap tu hangin dalam badan xmo kuar...hokkay.

TAPI yang xbestnya bila suma kerja dah siap yang tinggal tuk dikerjakan fb n blog ni jelah....TEMA nya BOSAN.....hahahhaha...sebab itu saya sangattttt rajin menghupdate blog saya hari ni(idung kembang kempis menahan perasaan bangga)....hikhikhik


balik lunch tadi saya g umah mak saya sebab anak saya ada di sana(kakak saya sakit mata so terpaksa lah bg wan n tok zahra jaga)...sampai umah anak saya ngah tido (pelik tapi benar)...maunya dia x tido...dalam econ lah katakan...mak saya cakap arini dia letih sebab banyak aktiviti yang zahra lakukan bersama mak n abah saya...tu yang tido lama tu....++letih semalam x abis lagi tu....berkawad anak saya dalam umah semalam...orang kata dah nak dapat kaki lah katakan....bangun sendiri pastu x benti berjalan...sangat comel ^_^...

adoyai baru nak taip2 lagi tapi tiba2 bau stokin kanak-kanak rebina ni mematikan idea+mood saya tuk terus menghupdate....sangat2 mencuri tumpuan sehingga kebiulan saya buat ketika ini...so terpaksa la saya tunda entri ini....adiosss.....pengsan~ -.-


edit post
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com