Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi


semalam genap la usiaku dua puluh lapan tahun....so celebrate dalam mode ho...ho...holiday....! chinese new year maaa....i like!

walaupon xde sebarang celebration tapi wish from family n friends dah cukup daripada itu....tambah plak dari yang tersayang...sangat2 menghargainya...



actually my hubby nak wat surprise tuk i...unfortunately idak ler jadinye....hehehe....but effort yang sangat2 dipuji....wahhhhh....nak tahu sebab xjadi? jeng...jeng...jeng......sepatutnya mengikut perancangan surprise tu adikku zarif yang akan g amik my birthday kek....pastu kitaorang sume akan berkumpul kat umah kakakku zuraini....kat situ la dorang akan wat "surprise"!tapi tiba2 pagi semalam dapat call dari kampung slim river....tok masuk hospital....minor heart attack....so zarif kena bawak mak n abah balik kampung....kesimpulannya surprise xjadi la sebab hubby ku xtahu nak amik kek tu kt mana....terpaksa la dia bagitau i...hahahhahha...

anyway i'm happy...x kisah la jadi ke x surprise tu yang saya tahu suami saya sayang saya.....ummmuahhhhh....n hopefully tok akan bertambah sihat kerana saya sayang dia juga....this is my first birthday as ibu to my lovely daughter...x sabar tunggu the next next birthday tuk dengar dia sebut happy birthday ibu....xkisah la dalam bahasa pelat sekali pun...hehehe
edit post
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com