Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi
si kecik ni haaa still aktif walaupon dah lewat malam.....ishhhhh...lewat ke ekkkk....bagi bayi yang belom cukup setahun pukul 10 kira dah lewat malam dah la....muahahahhahhaha....

aktiviti terbaru ialah membaca buku sambil mengoyak setiap halaman.....nasib baik yang dikoyak tu katalog giant....selamat ibu....

tapi risau dengan satu aktiviti si tecik ni....main kat curtain...bila ibu n abah nak g amik dia mula tersenyum...takot la sebab ada cerita x best kan dengar aritu pasal budak main curtain ni...siap merajuk lagi kalau kita amik dia dari curtain tu....

anyway the best part untuk si kecik ni ibu dan abah ngah rancang 1st birthday party tuk dia....hmmmm macam2 plan nak wat ni....menu pon dah planning...tinggal nak tempah je....almaklumla ibunya failed masak tuk ramai2 orang...kang lain lak rasanya....hikhikhik

mata ibu sungguh mengantuk mata si anak masih cergas.....ibu nak lelap jap lah....kuang3...adiossss.....
edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. MeLza... Says:

    bestnye depa skrg...zahra dh nk setahun sudah...byk sguh perangai baru dia wak kuaq no...hehehe..


  2. zirro Says:

    tu la pasal.. skang ni dah mule nak boleh jalan... tak tau la pengasuh die nanti.. huhu....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com