Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi
boleh gitu....?lapo ni haaa....makan pagi tadi awal sangat so dah nak petang-petang perot pon mula la terasa lapar.....sabar2....2 jam lagi mau pulang...

time2 lapar cenggini la macam-macam resipi singgah kat dalam kepala ku.....rasanya klu diikutkan dah leh wat buku resipi ni....muahahahahhaa......tapi still mengong2 dok pikir nak masak apa kang....rasa cam nak makan tu nak makan ni nak makan macam2 la.....ngidam kah aku??????jeng...jeng...jeng....hehehehee...

lately zahra kurang nak makan...riso gak aku....yelah suap nasik 2 3 suap pastu dah xnak dah....macam-macam resipi dah aku try....last2 hubbyku lak yang bertambah-tambah selera...kelakar dengar ayat semalam...."nape b rase nasik b cam sikit je ni....b dah masak banyak dah td...."....nak dijadikan cite semalam i masak sayur lemak sawi...konon2 tuk zahra..ubah selera dia la tapi feveret suami ku la plak...tu yang nasik sampai xcukup tu....hikhikhik....zahra x makan gak pon....layan roti lak dia....tapi nasib baik semlam mau gak dia mamam roti tu......

ape nak wat lagi ek bagi dia selera makan....i takot kang timbang berat xnaik....bising kang nurse kat klinik tu....dah la lagi dua minggu nak g timbang ni....hmmmmm.....any idea???yang peliknya berat ibu dia ni yang asik dok naik......anak x mo makan masuk mulut mak la jawabnya......x mo membazirkan lah katakan.....hahahhahahha...
edit post
Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com