Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi



arini hari wanita yang ke 100...wahhhh...seratus tu....so special day ni i nak ucap la happy women's day for me, my mother,my mother i law,family members, friends n to all women out there...


sebut pasal wanita ni memang sinonim la ngan mengandung...iyolah mana ada lelaki yang mengandung kan....oppssss...ada2 tapi lelaki mengandung yg x bersalin2...hehehhe....cita bab mengandung ni mesti ada yang ingat i mengandungkan.....jeng...jeng...jeng...lom rezeki lagi la.....yang cita bab mengandung ni bukan apa best tgk kawan yang dah mengandung semula...menambahkan bilangan ahli keluarga....tak lupa gak kawan2 yang first time preggy...leh rasa perasaan excited dorg...macam i dulu2...hehehhee....

so SELAMAT HARI WANITA...


edit post
Reactions: 
1 Response
  1. Syed Fairus Says:

    Saya ada menulis entry khas bersempena sambutan ke 100 Hari Wanita Sedunia hari ini.

    Jika berkesempatan, silalah berkunjung ke laman blog saya. Bole klik ke:
    http://ditelanzaman.blogspot.com/2011/03/setem-sambutan-hari-wanita-antarabangsa.html

    Selamat Menyambut Hari Wanita…


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com