Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi

now at ipoh....dah lama x balik kampung ni...sampai je umah opah zahra nangis...yelah sebab lom kenal orang lagi....lama skit start la dia....ke sana ke mari....non stop....menjelajah kawasan...malam senang je tido...letih punya pasal......

risau sikit bila balik ipoh ni hubby suka bawak g jalan2 cari makan.....dah la beberapa kilo masih sukar dibuang ni nak menambahkan lagi lak....tapi kan memang xdapat nak tolak sebab marvelousssss sesangat...

esok dah nak balik tapi maybe next week balik lagi....nak bagi zahra rapat ngan keluarga kat sini....anyway malam ni jangan lupa tengok raja lawak...agak2 saper yang menang ek?????muahahahaha
edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. Arm_mj Says:

    hahaha bawk le balik tetiap mnggu leyh buli zahra :P


  2. zirro Says:

    balik pon takde.. nak buli.... ;p
    dah ajar zahra camne nak buli balik.. ;p


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com