Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi


di sini aku nak kongsi cara buat duit. Ade 2 cara, satu churpchurp & satu lagi says..
cara die sama jek korang kongsi iklan yang di berikan di facebook, blog, twitter menikut terma dan syarat. sape yang takde blog, boleh kongsi iklan ni di facebook. setiap iklan, kalau ade org klik RM0.20. ok tak.. di sini aku ade letak kan gambar churpchurp & says aku. tapi sikit la.. sebab aku ni tak ramai sangat kawan n orang yg klik.. jadi aku fikir cara nak banyakkan klik..







cara dia dengan kawan2 kita. dan korang semua.. setiap kali iklan kita post kan di facebook. yang klik mesti kawan2 kita.. cth aku post kan di wall iklan tersebut, korang tolong klik saja link tersebut. begitu juga kalau korang postkan link pada wall korang.. aku klik link tuk korang. kita masing2 tolong antara satu sama lain... betul tak.. kalau kawan2 korang dah ade 60 orang.. satu klik Rm0.20. kali lah sendiri.. huhu.. aku tak macam blog ni http://milosuam.blogspot.com ramai orang masuk di blog dia.. senang je dapat beratus... kita buat amal jariah untuk kawan2 kita.. kasi 20sen setiap klik, macam mana..

klu ber minat, korang boleh la daftar di sini..

churpchurp - http://www.churpchurp.com
says - http://says.my


korang boleh klik iklan nuffnang di blog aku ni yer.. ;p thanks....
edit post
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com