Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi


nape ek lately ramai yang tegur....ramai la kan kalau hampir separuh dari cikgu2 sekolah ni bertanyakan hal yang sama...."zu,pregnant ker?".......agaknya la kan ngan pipi yang makin membulat n menggebu ni suma orang cakap aku pregnant...hellloooooo...ini adalah kerana sejak 2 menjak ni saya sangat suka makan ok....hehehehhe....

second baby?...of course teringin...tapi lom sampai masa n rezekinya lagi....lagi pon anak dara i lom puas manja2 lagi....+ mau bagi ilang dulu trauma time bersalin dulu...hikhikhik....tapi kan kalau Yang Maha Esa dah tetapkan zahra akan dapat adik dalam masa terdekat saya menerimanya dengan penuh kesyukuran....buat masa ni lom lah nampak gayanya....
muaa aaa aaa

anyway hopefully kalau pregnant tu second time x der la alahan cam dulu....teringin gak nak menikmati makanan yang enak2 sepanjang berbadan dua...time ni la suma yang kita nak akan dipenuhi oleh suami kesayangan,...hehehehehe...
edit post
Reactions: 
3 Responses
  1. alongxp Says:

    da dkat ar tu... alaa...nk tggu bile lagi?ape nk traumanye?patutnye bersyukur tau bile bersalin tu...


  2. wahh.. bagus lah zahra nak adik dah... ;-)


  3. hehe...syukur sgt bila besalin...tapi citer pas bersalin tu yg wat trauma skit...tp insyaallah ada rezeki trima ja...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com