Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi
arini dh 9 Ramadhan.....tahun ni puasa yang sangat mencabar....aku rindu masakan mak...rendang malaysia, acar telur puyuh macam-macam lagi....aku nak mak sihat balik bukan sebab aku nak rasa masakan mak tapi aku tak sanggup tengok dia dalam keadaan sakit macam tu....

Ramadhan yang lepas....aku rindu suasana itu...berkumpul ramai2 berbuka puasa bersama....tapi tahun ni rasa kosong sangat...tak ada lagi panggilan telefon dari mak ajak berbuka puasa di rumah....tak pun kalau mak masak makanan favourite aku mesti dia akan call suruh aku datang amik...tak tahu la aku hari raya ni macam mana pulak...

mak masuk wad balik selasa aritu....percentage darah dekat buah pinggang dia meningkat...doktor cakap mungkin kesan kimo...2 hari jugak aku, suami n zahra berulang alik ke hospital...dalam wad mak nampak bertenaga sikit...mungkin sebab doktor masukkan drip...mak dh tak muntah2...dah berselera tuk makan...muka pun dah nampak ceria sikit....alhamdulillah...aku harap sangat keadaan ini bertambah-tambah baik....abah pun nampak tak letih sangat...tinggal umah a.zul...ada yang menyediakan berbuka dan bersahur untuk abah...aku lega...aku harap result mak minggu depan akan bawak khabar gembira...aminnnn

aku kira dalam semua kepahitan ni masih ada kemanisan....dalam aku menghadapi situasi ni ada seorang insan yang sentiasa berada disampingku...membantu, menyokong dan memberiku kekuatan....b, sayang sangat2 menghargai pengorbanan dan segala-gala yang b lakukan....i really love u....=)
edit post
Reactions: 
1 Response
  1. Amyna Says:

    Moga mak ida kembali sembuh seperti sedia kala...InsyaAllah. Ida kuatkan semangat ya! Ingat Allah x akan uji kita jauh kemampuan diri..

    p/s: myna pun rindu masak mak. x sabar nak balik kampung..ngah menghitung hari.. tik tik tik..he3.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com