Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi
bila dikenang balik dalam 6 bulan ni banyak betul perkara yang jd....bersalin pada tanggal 28 februari 2010,,,,pengalaman duduk wad 19 ari sebab xleh kencing lepas bersalin....sambut anniversary dalam wad....dalam pantang waktu tido zahra berbeza dengan waktu tido yang normal...siang tido ngan nyenyak malam lak berjaga...hehehe...macam2 pengalaman membesarkan puteri sulung kami...zahra batrisyia....perkhabaran mengejutkan mengenai penyakit mak...n our journey with our mom to fight kanser...hhmmmm

6 bulan telah berlalu....zahra batrisyia dh boleh meniarap...sekarang menjadi baby yang sangat aktif...ketawa mengekek sekarang ni....dah boleh pegang dan amik barang dengan sendiri...nangis pun dah boleh dengar satu taman...macam2 keletah sekarang ni...hahahhaa...our little zahra....so sweet...;)

mak pulak dh makin kuat...pas raya akan wat 3rd cycle of kimo...arap2 suma akan menjadi bertambah baik...itu doa kami...semoga Allah memakbulkan permintaan kami...

hari ni dh 20 ramadhan...bermakna 10 ari lg tuk berhari raya...tahun ni turn tuk beraya kat umah di sungai petani...baju raya pun lom beli...tak tahu lagi tema color apa...ujung minggu ni baru nk p soping...kuih raya tinggal nak amik je rabu ni...tapi yang tak bestnya cuti raya tidak diluluskan....ahaksss....plan dh baik punyer last2 tak dapat cuti...terpaksa la berhari raya di ipoh sekejap jek...rasa bersalah sangat kt en. suami....:(...alasan yang bos bagi lak cam kurenggg jek...tahun lepas tak dapat cuti raya sebab nak bagi staf yang kampung jauh2 cuti...tahun ni lain lak reasonnye...nak bagi staff yang xpenah cuti lak cuti...takkan aku tensen...suamiku siap amik cuti seminggu dh...aku telah menspoilkan keadaan...ntah bila la leh cuti raya lama skit...hmmmm
edit post
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com