Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi
minggu lepas macam-macam peristiwa berlaku...start ngan birthday hubby ku...hehehehe...tak tau nk kasi present ape kat dia...tetiba terfikir kasi cake jelah...nasib baik ada member zarif...klu tak,,,tak jadila surprise i...hikhikhik...cadangan cake akhirnya bertukar menjadi cupcakes...mula2 nak letak gambar tapi oleh kerana kesuntukan masa....terjadi la design seperti dibawah...kredit to mr zarif n ms fairuz....da nice part was bile tengok reaksi terkezut hubby ku bila menyedari cupcakes itu tuk birthday dia...:)...i love u babe...n i will do everything to make u happy...cewahhhh...
pas suka2 tu...petang kitarang g amik birthday gift from edwin...then g amik farhana n rifhan...u think for what????....ade family gathering kt salak denai...alang2 tu sambut birthday b sekali...n my hubby got 1 more cake...this time from k.uja...thanks sooo much....first time dia sambut birthday dengan meriah sekali n suke sangat tengok senyuman yang sentiasa terukir di bibirnya...bukan xpenah tengok dia senyum ,,,ok.... tp kali ni senyuman yang sangat xtau nk ditafsirkan...family k.ina..family k.uja....family k.ani...bakar n aishah pun ade...bbq n berenang sampai pg...wakakakakka....
ari ahad tu mak readmit balik tuk kemo...tgk dia makin better...selera makan pun dh ade...arap2 mak dapat kekuatan nk lalui semua ni...aminnnnnnn

edit post
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com