Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi
aku tengok ade sorang member aku masuk contest ni.. Blog siti rasa tringin lak nak join.. huhuhu...


  • create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)
  • upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post.
  • copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)
  • this contest ends on 31st December 2009. 25th December 2009
  • klu korang pon rasa nak join.. nak letak pic korang yang menarik tu.. korang leh la join. layari blog ni > LINK





    Disebabkan blog ni bersama.. jadi, kene la ada dua gambar..
    bersama2 mebuat blog ini......
    razzo n zirro - peace -





    edit post
    Reactions: 
    0 Responses
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    There was an error in this gadget

    oh!belog

    gengcyber.com

    blogobo.com

    JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

    Image hosted by servimg.com