Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi
Facebook chat versi baru memang meluatkan. Rasa macam tidak mesra pengguna, menyusahkan. Dan rasanya memang tidak mesra pengguna pun, sebab tu aku tak suka paparan chat versi baru ini.

Oleh sebab tu, aku bertukar kepada chat versi lama. Aku rasa korang pun tidak suka kan versi yang baru ni, kalau suka sila bagitahu sebabnya.:)



Ok, untuk kali ini aku hendak kongsi 2 addons yang boleh jadikan facebook korang kepada versi lama. Addons untuk pengguna firefox dan juga pengguna google chrome.


Untuk pengguna firefox, install addons dari KLIK LINK


Dan untuk pengguna google chrome boleh install addons dari KLIK LINK (Pastikan link ini dibuka menggunakan browser google chrome)


Buka facebook anda dan kembali berchatting menggunakan paparan lama. :)

Happy blogging and happy facebooking. :)

p/s: klu suke tutorial ni.. klik like n jom sharing2..


Jangan lupa klik tabung blog ni.. ↓


edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. apeez Says:

    dah lama nak tawu pasal nak disable fb chat baru yg x best ni. finally jumpa gak caranya kat sini. thanks ye sbb share


  2. zirro Says:

    sama-sama..
    thanks kerana sudi jengok blog ni...
    sudi2kanlah lg ....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com