Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi
ni first time menulis dalam tahun baru.....11.01.2011....xtahu g mana mood menulis aku pegi menyebabkan blog ni bersawang-sawang jadinya....ahakkks.....
lately my feeling down sangat2...xtahu nape...lepas aku rasa sakit dada 2 weeks before new year perasaan ni mula datang....xtahu macam mana nak cita....suma aku rasa serba xkena....nak buat apa pon rasa sangat sangat sangat malas.....last2 umahku terbengkalai macam kapal pecah almost for 1 month dah.......
nasib baik ada suami yang memahami...tp b sayang xtahu nak wat cmne lagi....sayang dah cuba....makin sayang cuba makin kuat ingatan tu datang....adakah ini tanda2nya???.....hmmmmmm...
cuba tuk memahami situasi ini sebaik mungkin tapi makin aku cuba memahami makin ia datang dan sangat menakutkan....kadang2 resah itu datang tak bertempat...aku tengah terfikir jalan terbaik untuk meloloskan diri dari suma ni tapi suma itu makin kuat menghampiri sampai kadang2 aku hampir rebah sendiri....tiada daya dan aku tak mampu meneruskan hidup seperti biasa....aku ketakutan setiap masa...jiwa aku rasa resah gelisah....aku jadi xkeruan....YA ALLAH bantulah aku keluar dari semua ini....berilah aku kekuatan untuk meneruskan hidup bersama insan-insan yang amat kucintai......amin...
edit post
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com