Cool Neon Green Outer Glow Pointer
zuraida zulhilmi
idup x semestinya suma indah...kdg2 kita diuji...aku ingat lagi abah penah cakap kt aku "Allah xkan bg ujian yg x mampu hambaNya terima"....pada aku ujian ni sgt berat tapi pada orang lain maybe x sebesar mane pun ujian ni banding ngan problem dorg...
senyum
senyum tu sedekah n senyum gak mengurangkan stress....maybe dlm idup aku ni first time aku lalui benda ni...tapi ada pengajaran berguna kat sini...alwayz think about tomorrow...n i'm lucky coz beside me i have a wonderful husband to hold my hand n together faced this problem....our little zahra is everything 4 us....n this is not the of the world....a lot more to go....life must go on...


edit post
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

oh!belog

gengcyber.com

blogobo.com

JOM KITA TAMBAH DUIT - klik di bawah

Image hosted by servimg.com